Om os

 

HISTORIEN OM

ACTIVE CARING

DER VAR ENGANG...

INSPIRERET AF TV-DOKUMENTAREN CHAUCHESCOS BØRN,

 

Frivillige har siden 1991 indsamlet og uddelt nødhjælp i det nordlige Rumænien, primært i Botosani distriktet. AKO hjælper fattige børnerige familier med tøj, sko og mad. Der er tale om mennesker der intet har. Frivillige har oplevet mennesker gå barfodet eller med badesandaler i isnende kulde! Udover den akutte hjælp arbejder AKO med flere udviklingsprojekter, der kan skabe varig hjælp. AKO støtter desuden børnehospitaler, børne- og skolehjem, folkekøkkener og ældrecentre. Der er tale om hospitalshjælp, hjælp til børnehjem, børnehospitaler, hjælp til skoler, hjælp til mange hundrede familier særligt i landbyer, landbrugsprojekter, bade- og vaskehuse samt undervisning. Målet er at gøre familierne i stand til at klare sig selv på længere sigt. AKO mærker stor anderkendelse og opbakning i lokalbefolkningen. Hvert år kører omkring 5-8 nødhjælpstransporter til Rumænien.

 

Indenfor de sidste 10 år har AKO udvidet sit virke således, at vi hjælper også nødlidende mennesker i Moldavien, Ungarn, Nepal og Sri Lanka.rbejde. AKO sekretariatet har kontor i Vejle Kirkecenter.

Active Caring er den social og udviklingsorienterede del af landsforeningen AKO (Aktive Kristnes Omsorgs-arbejde) samt har en række lokal-foreninger, der tilsammen gør en kæmpe indsats for ekstremt fattige og glemte mennesker i Rumænien, Moldavien, Nepal og Sri Lanka og med nye tiltag i Ungarn.

VISION

ACTIVE CARING'S VISION ER AT SKABE UDVIKLING, HÅB OG LIVSGLÆDE TIL MENNESKER I HÅBLØSE SITUATIONER.

MISSION

ACTIVE CARING'S MISSION ER AT HJÆLPE, UDDANNE OG UDRUSTE LOKALSAMFUND I UNDERPRIVILEGEREDE OMRÅDER GENNEM ANSVARLIGE PARTNERE BÅDE I INDLAND OG UDLAND, GENNEM NØDHJÆLPSPROJEKTER, SKOLEPROJEKTER, SOCIALE PROJEKTER OG ØKONOMISKE PROJEKTER.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Active Caring

Vardevej 106

DK-7100 Vejle

 

kontor@activecaring.dk

 

 

(0045) 75 72 51 00

DET GØR EN FORSKEL

 

Mange mennesker i Rumænien, Moldavien, Nepal og SriLanka lever under kummerlige forhold

 

Hver gang du giver en gave, donerer brugte sager til genbrug eller hjælper med at pakke en lastbil, gør du en forskel.

Copyright @ Indhold på denne hjemmeside må bruges med henvisning