Nødhjælp

GODE BRUGTE TING

GLÆDER

FATTIGE

ACTIVE CARING KØRER MOD SYD

LEVERER NØDHJÆLP

 

 

Active Caring tager imod møbler, tøj, brugsgenstande, skole og hospitalsudstyr og sørger for at det kommer til mennesker som kan få god gavn af det.

 

Active Caring bringer håb til mennesker i flere lande igennem nødhjælpsforsendelser. Nødhjælpen bliver uddelt til meget trængende børnefamilier, skole og børnehjem, ældrecentre og børnehospitaler. Frivillige har siden 1991 indsamlet og uddelt nødhjælp i Rumænien. Nødhjælp til trængende var Active Caring ’s første projekt, og det har så udviklet sig til mange områder og projekter igennem årene. Active Caring ’s lokalforeninger indsamler nødhjælpen, som bliver sorterer, pakket og transporterer til Rumænien. Udgifterne til transport af nødhjælp til Rumænien bliver dækket ind via Active Caring ’s frivillige arbejde fra genbrugsbutikker og loppemarkeder, samt støtte fra medlemmer og andre givere. Antallet af transporter afhænger derfor af overskuddet fra aktiviteterne og indsamlede midler, men der køres mellem 6-8 transporter om året med nødhjælp.

NØDHJÆLP

GODE BRUGTE TING SØGES!

 

 

Der er stadigvæk et stort behov for nødhjælp i Rumænien og Moldova, da de svære omstændigheder ikke har ændret sig meget:

 

Moldova figurerer som det fattigste land i Europa. Landet er ikke medlem af EU og langt størstedelen af befolkningen lever i stor fattigdom, og lider mangel på både mad og medicin. De fleste byer har lukket al fjernvarme ned, og befolkningen er overladt til selv at finde udveje for at klare sig igennem den barske vinter. Mange af husene er i en elendig forfatning og bygget af ler & halm, og når der ikke er penge eller kræfter til vedligehold, kommer det efterhånden til at se katastrofalt ud.

Rumænien er et EU land, men trods det, er der utroligt mange fattige familier. De fattige og udstødte grupper har ikke fået gavn af EU pengene. Den økonomiske krise har gjort de fattiges omstændigheder endnu sværere. De har fået højere priser på madvare, benzin, diesel og offentlige transport midler, samtidig med, at der er en utrolig stor arbejdsløshed.

Active Caring har 3 opsamlingslagre i Danmark, hvor alt udstyr bliver indsamlet, sorteret, pakket og transporterer til Rumænien, Moldova og Ungarn. Active Caring ‘s opsamlingslagre er beliggende i Ø. Vandet ved Thisted, Ny Nørup ved Vejle og i Avnbøl ved Sønderborg.

Active Caring, Øster Vandet

Elmholmvej 6

Øster Vandet

7700 Thisted

 

Indlevering:

Alle dage - følg skiltning

kontakt: Gunnar Andersen

Telefon: 21 62 94 02

email:bodilgumse@gmail.com

Active Caring, Avnbøl

Avnbøløstenvej 62

Avnbøl, 6400 Sønderborg

 

 

Indlevering:

Alle hverdage 9-15

kontakt: Flemming Philip

Telefon: 70 25 18 12

email:philip@c.d

Active Caring, Ny Nørup

Billundvej 31

Ny Nørup, 7182 Bredsten

 

 

Indlevering:

onsdag og lørdag, 10-16

kontakt: Bodil Viftrup

Telefon: 30 42 99 51

email:bviftrup@gmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Active Caring

Vardevej 106

DK-7100 Vejle

 

kontor@activecaring.dk

 

 

(0045) 75 72 51 00

DET GØR EN FORSKEL

 

Mange mennesker i Rumænien, Moldavien, Nepal og SriLanka lever under kummerlige forhold

 

Hver gang du giver en gave, donerer brugte sager til genbrug eller hjælper med at pakke en lastbil, gør du en forskel.

Copyright @ Indhold på denne hjemmeside må bruges med henvisning