Lokalforeninger

ALLE KAN

GØRE EN

FORSKEL

Active Caring har 4 lokalforeninger af forskellig art rundt om i Danmark. Foreningerne har lager, genbrugsbutikker, loppemarked og event prægede aktiviteter. Der gøres meget arbejde i lokalforeningerne, som er direkte producerende af nødhjælp, indsamling af midler og har samtidig den direkte rolle at være omsorgsgivende her i Danmark.

LOKALFORENINGER

MUSHEMBA FOUNDATION

Fondens formål er at hjælpe udsatte mennesker i Bukoba-området i Tanzania, ved at drive privatskolen - Trinity School. Skolen åbnede i januar 2012 med 26 elever og har i dag 250 elever, hvoraf halvdelen er forældreløse. De fleste elever støttes udelukkende gennem sponsorarater.

 

Mushemba Foundation er baseret i Tønder, virker helt uden lønnet personale og drives udelukkende med det engagement, som en række frivillige lægger for dagen.

PERLEN

Perlen er en nødhjælps forening, og er en del af Active Caring.

Perlen holder hvert år et stort loppemarked i Øsløs, hvilket tjener to formål. Det ene er at støtte transporter af nødhjælp til Rumænien og Moldavien samt lokale udviklingsprojekter i landene. Det andet er, at skabe rammerne om en 4-dages folkefest, hvor den lokale befolkning kan mødes og hvor der er rum, hygge og socialt samvær. Den årlige begivenhed er dermed indbringene på flere måder. Alt overskuddet går til hjælpearbejdet i Active Caring.

 

 

Perlens adresse: Højstrupvej 128, 7742 Øsløs

Mail: elto_poulsen@hotmail.com

MOTHERCARE

Mothercare ‘s støtteforening i Danmark bygger på det kristne livs grundlag. Vi arbejder ud fra ordet: ”At række dit brød til den sultne”. Formålet er at formidle økonomisk støtte til fattige familier fortrinsvis børnefamilier samt enlige pensionister i Rumænien, hvor behovet måtte være størst.

 

Mothercare er baseret Sønderborg:

Kontaktperson: Formand Bjarke Schmidt, bjarke.privat@gmail.com

 

Humlebien indsamler, sorterer, pakker og sender nødhjælp til Rumænien , Moldova og Ungarn. Tingene bliver givet af private mennesker, offentlige institutioner og virksomheder. Når tingene er kommet på lageret bliver de tjekket igennem for fejl og mangler, og noget bliver repareret. Alt bliver pakket og gjort klart, så det kan sendes med en transport sydpå. Her bliver tøj og ting givet til meget fattige familier, børnehjem og hospitaler og lignende.

 

Humlebien er basert i Ny Nørup ved Vejle.

Kontaktperson: Bodil Viftrup, bviftrup@gmail.com, tlf: 28 91 99 51

GENBRUGS-BUTIKKER

STØT

NØDHJÆLP

BLIV

FRIVILLIG

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Active Caring

Vardevej 106

DK-7100 Vejle

 

kontor@activecaring.dk

 

 

(0045) 75 72 51 00

DET GØR EN FORSKEL

 

Mange mennesker i Rumænien, Moldavien, Nepal og SriLanka lever under kummerlige forhold

 

Hver gang du giver en gave, donerer brugte sager til genbrug eller hjælper med at pakke en lastbil, gør du en forskel.

Copyright @ Indhold på denne hjemmeside må bruges med henvisning