Bliv frivillig

GIV EN HÅND MED

OG GØR EN FORSKEL

BLIV FRIVILLIG

Ved at melde dig som frivillig i Active Caring, kan du være med til at gøre en forskel for mennesker, som lever under fattige og vanskelige livsomstændigheder. Som frivillig er du desuden en del af et socialt fællesskab, der arbejder med et formål , at bringe håb og liv, hvor håbløsheden er størst.

BODIL VIFTRUP

HVERDAG MED

MENING

 

Frivillig leder i genbrugsbutikken i Ny Nørup. Ansvarlig for butik og lager.

 

Jeg har været leder af genbrugsbutikken i Ny Nørup siden 2014. Før den tid har jeg hjulpet til i Active Caring indenfor forskellige områder. Det er naturligt for mig at hjælpe til, hvor der er behov. Da butikken i Ny Nørup åbnede, var det noget der passede rigtig godt til mig, da jeg blev uddannet købmand for mange år siden. Det er en fornøjelse for mig at være der og hjælpe dem, der ingenting har. Jeg nyder at være sammen med gode kollegaer og går altid glad hjem.

SAEED NYGAARD

MØDET MED

NY KULTUR

 

Frivillig i lokalforeningen Humlebien i Vejle samt på hovedkontoret.

 

Jeg har arbejdet i Active Caring siden 2013, hvor jeg bl.a. har hjulpet med at hente varer hos vores samarbejdspartnere, pakket forsendelser og sørget for at papirarbejdet og de tekniske detaljer var på plads ifm. forsendelserne.

Som nydansker har det givet mig mulighed for at lære det danske sprog bedre samt givet mig mange gode og tætte relationer til danskere. Samtidig er det dejlig at lave noget der giver mening og som gør en forskel i andre menneskers liv.

EVALD NIELSEN

GODT AT GØRE EN FORSKEL

 

Frivillig i genbrugsbutikken i Ny Nørup samt Humlebien.

 

Jeg har siden 2013 arbejdet i Ny Nørup genbrugsbutikken, hvor jeg henter og reparerer ting til genbrugsbutikken. For mig har det været et privilegium at være med til, på denne måde, at hjælpe fattige mennesker i Rumænien og andre steder. Når man med egne øjne har set nøden der, så bliver man tændt for at gøre en forskel. Desuden er det jo meget tilfredsstillende at have noget meningsfyldt at beskæftige sig med, når man er pensionist. Så bliver der ikke tid til at beklage sig så meget over de skrøbeligheder der dukker op hen ad vejen.

GENBRUGS-BUTIKKER

NØDHJÆLPS-

ARBEJDE

ADMINISTRATION

Jeg ønsker at hjælpe i en genbrugsbutik
Jeg ønsker at hjælpe med pakning af nødhjælp
Jeg ønsker at hjælpe med administration
 
 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Active Caring

Vardevej 106

DK-7100 Vejle

 

kontor@activecaring.dk

 

 

(0045) 75 72 51 00

DET GØR EN FORSKEL

 

Mange mennesker i Rumænien, Moldavien, Nepal og SriLanka lever under kummerlige forhold

 

Hver gang du giver en gave, donerer brugte sager til genbrug eller hjælper med at pakke en lastbil, gør du en forskel.

Copyright @ Indhold på denne hjemmeside må bruges med henvisning